Len Etienne

Boomhutten

Boomhutten

Boomhut laten bouwen op maat

Boomhut bij Len EtienneBoomverzorging Len Etienne in Grobbendonk (Antwerpen) is gedreven door een passie voor bomen . Onze diensten omvatten naast het professioneel onderhouden van bomen en natuur maken en realiseren wij ambachtelijke unieke boomhutten.

Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij werken samen met u een unieke boomhut op maat uit.

Een unieke boomhut

Boomhut bij Len EtienneEen boomhut of treehouse is een uniek iets dat jong en oud in elk van ons aanspreekt. Het is een magische plaats waar een iedreen naar hartenlust kan spelen en wegdromen in wilde avonturen, of waar u in alle rust kunt verpozen en ontspannen met een goed boek.

Heeft u zelf al een boomhutontwerp of wilt u onze expertise inschakelen? Wij ontwerpen en bouwen uw droomboomhut volledig naar wens. Alle hutten worden op ambachtelijke wijze gecreëerd.

Bovendien proberen wij bomen te recupereren en een 2de leven te geven door deze te verwerken in jouw boomhut.

U hoeft zich niet te beperken tot het idee van de traditionele boomhut. Een boomhut kan zoveel meer zijn, zoals een uniek gastenverblijf of zelfs een bijzondere extra werkplaats, kantoorruimte of speelhut voor je kinderen. Kies voor een rustiekere klassieke afwerking of laat u verleiden door een extravagantere en uniekere stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij ontwerpen en maken steeds naar budget.

Van droom naar ontwerp tot realiteit!

Boomhut ontwerp door Len EtienneWij bedenken en bouwen originele boomhutten op maat: uniek en rustieke afwerking.

Neem contact op met Boomverzorging Len Etienne voor professioneel advies en tips voor de ideale boomhut. Wij ontwerpen en maken alle soorten boomconstructies op maat. Een ontwerpplan bedraagt € 250, maar als u de boomhut door ons laat realiseren, wordt deze kost in vermindering gebracht. U kunt ons telefonisch, via mail of via het invulformulier op deze website bereiken. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

Boomhutten bij Len Etienne

Boomvervorging Len Etienne

In samenwerking met

EBO Schrijnwerkerij